Despre noi

SNG INVEST SRL

SOCIETATE CU CAPITAL PRIVAT DE EXECUTIE LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE,EXTERIOARE SI STRUCTURI.

Pe parcursul functionarii firmei, societatea noastra a executat lucrari in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare pentru toata gama de constructii civile, social administrative, etc., prezentand garantii morale si de buna executie, predand la chei lucrari de complexitate diferita.

Societatea SNG INVEST SRL a realizat lucrari de constructii si amenajare pentru locuintele particulare, unde s-au folosit solutii constructive, care sa indeplineasca cerintele beneficiarului, respectiv structuri arhitecturale moderne la cladirea propriu-zisa, precum si folosirea peisagisticii in lucrarile de amenajari exterioare ale terenurilor. Prin personalul de care dispune, societatea realizeaza si alte lucrari la cererea beneficiarului.

Folosirea tehnicilor moderne pentru finisaje interioare si exterioare, materiale de calitate folosite de catre un personal calificat au facut ca societatea comerciala sa realizeze lucrari care sa poata duce la realizarea unor interioare cu un grad ridicat de calitate si confort.

Societatea comerciala SNG INVEST SRL dispune de baza tehnico-materiala necesara executarii de lucrari de constructii-montaj, conform normelor in vigoare.

Experienta personalului de conducere cat si a personalului muncitor constituie o baza solida pentru realizarea unor lucrari de complexitate ridicata, executie bazata pe planuri de calitate, pe proceduri si resurse, elaborate pentru fiecare proiect de investitii.